استفاده معلولان از خدمات دانش‌بنیان توان‌بخشی آسان‌تر می‌شود کنسول دستی ROG Ally X ایسوس رونمایی شد + ویژگی‌ها و مشخصات سلب امتیاز سیم‌کارت به علت بدهی ممنوع شد آپدیت تازه تلگرام منتشر شد + ویژگی‌ها و قابلیت‌های جدید آیفون 5s به فهرست گوشی‌های منسوخ‌ اپل اضافه شد آیا سایت سازمان حج و زیارت هک شده است؟ + جزئیات انتصاب علی حکیم‌ جوادی به ریاست سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور زمان عرضه هدست اپل ویژن پرو در خارج از آمریکا مشخص شد جزئیاتی جدید از ویژگی‌های هوش مصنوعی آیفون اولین ماهواره چوبی جهان در ژاپن رونمایی شد آیا واردات آیفون ۱۳ ممنوع شده است؟ (۱۰ خرداد ۱۴۰۳) از امروز می‌توانید قابلیت‌های پولی ChatGPT را رایگان استفاده کنید صحت اسناد مربوط به اسرار موتور جستجوی گوگل تأیید شد سامسونگ چند ویژگی مبتنی بر هوش مصنوعی را با به‌روزرسانی Wear OS 5 به گلکسی واچ می‌آورد دلایل اخراج سم آلتمن از OpenAI بعد از یک سال مشخص شد بیش از ۷۵ بازی بدون نیاز به نصب در یوتیوب + روش دسترسی به بازی‌ها یک ایرانی اسناد محرمانه گوگل را فاش کرد | رتبه‌بندی سایت‌ها چگونه انجام می‌شود؟ یک شرکت چینی می‌خواهد با پرتاب ۱۰ هزار ماهواره رقیب استارلینک شود بازی Call of Duty: Black Ops 6 در گیم پس هم عرضه خواهد شد + تریلر OpenAI آموزش مدل جدید هوش مصنوعی خود را آغاز کرده است احتمال تغییرجهت لوگوی اپل در آیپدهای آینده
سرخط خبرها

Claude ۲، رقیب جدید ChatGPT، برای آزمایش بتا منتشر شد + ویژگی‌ها

  • کد خبر: ۱۷۳۹۱۰
  • ۲۱ تير ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۰
Claude ۲، رقیب جدید ChatGPT، برای آزمایش بتا منتشر شد + ویژگی‌ها
روز گذشته شرکت «آنتروپیک» (Anthropic)، Claude ۲ را معرفی کرد، یک مدل زبانی بزرگ (LLM) شبیه به ChatGPT که می‌تواند کد بسازد، متن را تحلیل کند و قطعات موسیقی بنویسد.

شهرآرانیوز - برخلاف نسخه اصلی Claude که در ماه مارس منتشر شد، کاربران می‌توانند Claude ۲ را به صورت رایگان در وب‌سایت شرکت «آنتروپیک» امتحان کنند. 

Anthropic می‌گوید که کلود برای شبیه‌سازی مکالمه (با یک همکار یا دستیار شخصی) طراحی شده است و نسخه جدید آن مدل قبلی را اصلاح کرده است:

«ما پیام‌هایی از کاربران خود داشته‌ایم که گفته‌اند کلود به وضوح تفکراتش را توضیح می‌دهد و صحبت کردن با آن آسان است. این مدل خروجی‌های مضر کم‌تری تولید می‌کند و حافظه طولانی‌تری هم دارد. »

Anthropic ادعا می‌کند که Claude ۲ پیشرفت‌هایی را در سه زمینه مهم نشان داده است: کدنویسی، ریاضی و استدلال: «آخرین مدل زبانی ما در بخش چند گزینه‌ای آزمون وکالت، امتیاز  ۷۶.۵ ٪ را کسب کرده است. Claude ۱.۳ نمره ۷۳.۰ ٪ را کسب کرده بود. در مقایسه با دانشجویانی که برای تحصیلات تکمیلی اقدام می‌کنند، امتیاز کلود ۲ در امتحانات خواندن و نوشتن GRE از ۹۰ درصد بالاتر شده است.

یکی از پیشرفت‌های اصلی «کلود ۲» طول ورودی و خروجی افزایش‌یافته آن است. Anthropic در حال آزمایش پردازش‌هایی تا ۱۰۰۰۰۰ توکن (بخش‌هایی از کلمات) ۱ بوده است که به مدل هوش مصنوعی‌اش اجازه می‌دهد اسناد طولانی مانند کل کتاب را در زمانی کوتاه تجزیه و تحلیل کند. ۲

از نظر قابلیت‌های کدگذاری، مهارت Claude ۲ افزایش یافته است. امتیاز آن در Codex HumanEval، یک آزمون برنامه‌نویسی پایتون، از ۵۶ درصد به ۷۱.۲ درصد افزایش یافته است. نمره این مدل در GSM۸k، آزمونی که شامل مسائل ریاضی است، از ۸۵.۲ به ۸۸ درصد بهبود یافته است.

Claude ۲، رقیب جدید ChatGPT، برای آزمایش بتا منتشر شد + ویژگی‌ها

تمرکز‌ اولیه آنتروپیک روی این بوده است که مدل زبانی‌اش کمتر خروجی‌های «مضر» یا «توهین‌آمیز» تولید کند؛ اگر چه اندازه‌گیری این ویژگی‌ها بسیار دشوار است. طبق ارزیابی‌های داخلی، کلود ۲ در ارائه پاسخ‌های بی‌ضرر ۲ برابر بهتر از کلود ۱.۳ بوده است.

Claude ۲ اکنون برای استفاده عمومی در ایالات متحده و بریتانیا در دسترس است. طبق گزارش Anthropic شرکت‌هایی مانند Jasper، یک پلتفرم هوش مصنوعی، و Sourcegraph، یک ابزار ناوبری کد، در عملیات خود از Claude ۲ استفاده کرده‌اند.

توجه به این نکته مهم است که اگرچه مدل‌های هوش مصنوعی مانند «کلود ۲» می‌توانند نوشته‌های طولانی و پیچیده را تحلیل کنند، آنتروپیک هنوز از محدودیت‌های این مدل آگاه است. از این گذشته، مدل‌های زبانی گه‌گاه چیز‌هایی را می‌سازند که واقعیت ندارد یا ساختگی است. توصیه ما این است که از آن‌ها به‌عنوان منابع واقعی و موثق استفاده نکنید، بلکه به آن‌ها اجازه دهید داده‌هایی را که به آن‌ها ارائه می‌دهید پردازش کنند.

آنتروپیک نوشته است: «دستیار‌های هوش مصنوعی در موقعیت‌های روزمره، مانند خدمت برای جمع‌بندی یا سازمان‌دهی اطلاعات، بسیار مفید هستند و نباید از آن‌ها در جایی که سلامت و رفاه جسمی یا روانی درگیر است، استفاده کرد.»


  1. مدل‌های هوش مصنوعی اطلاعات را نه براساس تعداد حروف یا کلمات، بلکه با کمک توکن‌ها ارزیابی می‌کنند. این روش منطقی‌تر است، چون کلمات می‌توانند بلند یا کوتاه باشند و اندازه‌شان لزوماً ارتباط مستقیمی با پیچیدگی معنایی آن‌ها ندارد.
  2.  حدود پنج ساعت طول می‌کشد تا یک انسان بتواند 75 هزار کلمه را بخواند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->